Rosa d'e-Vents personals i trasnferibles.

Rosa d'e-Vents personals i transferibles.

Bufades i Rebufades. Alenades, Vals de venda i Vendavals diversos. Tramuntanades, de paraula i d'altres ventades desventrades. Deponent, activarem vídeos. I de Gregal, agregarem mig jornal de mots, a cops de Mestral, per Llebeig que sigui. I ens vantarem d'inventar un collage de Xaloc per garbinejar paraules, si no se les endú Vent.



Així què? Véns?


dimarts, 11 de setembre del 2012

11S2012 Sooner or later


Edició especial del "Peix all Covers"


 


Sense desmerèixer la banda sonora oficial de la diada, trobo que una mica de jazz també s’escau enmig de tanta solemnitat. I a més a més, en la cerca de suports internacionals a la causa he descobert que Stephen Sondheim va escriure aquesta cançó i trobo que sembla estigui feta a mida per a l’ocasió. 

En aquest cas la lletra ens explica que, quan tens clares les coses i els objectius ben clars, la victòria resulta inevitable. Originalment en la cançó, qui té les coses clares és la noia que li està dient al noi que no té res a fer i que acabarà caient en els seus braços. He canviat lleugerament la frase “sempre aconsegueixo el meu home” per sempre aconsegueixo esdevenir o ser independent per donar-li un context més adient amb la Diada.

Sonner or Later fou escrit per Sondheim juntament amb nou temes més per al film Dick Tracy.  Madonna el va catapultar a l’èxit interpretant-lo en el film en el paper de Breathless (en castellà es va traduït per un suggerent Suspiros potser més adient que l’explícit Gemecs que seria la traducció sexualment més literal). La cançó va obtenir un Oscar al millor tema original el 1991 durant la 63ena edició dels premis de l'acadèmia de Hollywood (Madonna el va interpretar a la gala dels premis). Així doncs Stephen Sondheim, Madonna i Warren Beatty han contribuït a la seva manera en la nostra reivindicació. Disfruteu-la i ja ho sabeu Sonner or later Catalunya esdevindrà un estat d’Europa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada