Rosa d'e-Vents personals i trasnferibles.

Rosa d'e-Vents personals i transferibles.

Bufades i Rebufades. Alenades, Vals de venda i Vendavals diversos. Tramuntanades, de paraula i d'altres ventades desventrades. Deponent, activarem vídeos. I de Gregal, agregarem mig jornal de mots, a cops de Mestral, per Llebeig que sigui. I ens vantarem d'inventar un collage de Xaloc per garbinejar paraules, si no se les endú Vent.



Així què? Véns?


divendres, 5 d’abril del 2013

Del Peix "All Covers", edició especial. Tristesa gratuïta


Hi ha dies que, sense motiu, t'embolcalla la tristesa. 
Sense raó i sense permís. 
T'envaeix com la vinya verge envaeix la tanca del jardí. S'emparra pels murs i apareix, de sobte, amb les seves petites i resistents ventoses, arrapada al vidre de la finestra, com envejant l'ombrívol interior de la casa, tafanera. 
Com a tot agent invasor la pots combatre amb totes les eines a l'abast i probablement vèncer-la sense mes entrebancs. Un altra cosa és que tinguis tendències depressives, que per sort no és el cas. Quina sigui la glàndula que segrega optimisme en el meu organisme esta em mode "hipo".
 Per això quan la tristesa truca a la porta, sense cap excusa aparent o rellevant, com l'amic que es deixa caure un dia per fer cafè sense programació prèvia, la deixo passar. No la convido a quedar-se. Però tampoc refuso la seva presència. Si has vingut potser calia veure's. Penso mentre intento esbrinar quin ha estat el detonant de la seva gratuïta aparició. 
Aquest tema d'Elton John no parla de la tristesa pròpiament, tot i ser ben trista. En dies com els que descric, procuro acomiadar-la amb quelcom que es pugui endur amb ella. Avui li he endossat aquesta cançó que feia dies que em rondava, com si en el fons l’estigués esperant, a la molt imprevista. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada