Rosa d'e-Vents personals i trasnferibles.

Rosa d'e-Vents personals i transferibles.

Bufades i Rebufades. Alenades, Vals de venda i Vendavals diversos. Tramuntanades, de paraula i d'altres ventades desventrades. Deponent, activarem vídeos. I de Gregal, agregarem mig jornal de mots, a cops de Mestral, per Llebeig que sigui. I ens vantarem d'inventar un collage de Xaloc per garbinejar paraules, si no se les endú Vent.



Així què? Véns?


dimecres, 10 d’abril del 2013

Si la primavera us ronda...Misty


 




Misty, tot un clàssic que ha esdevingut un estàndard jazzístic del repertori de les millors veus, des de Sara Vaughan a Ella Fitzgerald, per citar algunes de les versions més clàssiques fins a les mes rítmiques, però igualment interesants, de Della Reese o Julie London. Entre les veus masculines que s’hi han atreviat amb el tema hi ha Fank Sinatra o Billy Eckstine. La va composar el pianista Errol Garner cap allà al 1954. Crec que inicialment el tema era instrumental i Johny Burke va escriure i incorporar la lletra al tema amb posterioritat. L'any 1959 va ser el tema que va catapultar a l'èxit el tercer disc de Johnny Mathis que fa una versió prou aconseguida i que circula per YouTube entre centenars de versions més del tema, no us les podreu acabar.

Té el meravellós encant de les coses simples. I és perfecta per si us ronda la primavera i de sobte us desperteu amb unes irrefrenables ganes de cantar.
No soluciona el tema de l'astènia, ni el de la crisi... per aquestes coses consulteu el metge de capçalera o reclameu a Bankia segons la necessitat a satisfer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada