Rosa d'e-Vents personals i trasnferibles.

Rosa d'e-Vents personals i transferibles.

Bufades i Rebufades. Alenades, Vals de venda i Vendavals diversos. Tramuntanades, de paraula i d'altres ventades desventrades. Deponent, activarem vídeos. I de Gregal, agregarem mig jornal de mots, a cops de Mestral, per Llebeig que sigui. I ens vantarem d'inventar un collage de Xaloc per garbinejar paraules, si no se les endú Vent.



Així què? Véns?


dissabte, 22 d’abril del 2017

Dos artistes que ens han deixat

Avui ens ha deixat en Joan Colell, Pere Tapias. Aquí escoltareu la seva veu enregistrada com a part d'un reportatge, encara inèdit, sobre un altre artista i amic seu, també desaparegut, l'Armand Cardona Torrandell. Sobre l'artista i la persona en vam parlar fa més de deu anys a propòsit d'un dels seus treballs musicals, l'edició del disc Passeig del Carme.

Hauré d'afanyar-me a acabar el reportatge que ja porta força temps aturat, massa temps aturat. Es un projecte per parlar del pintor a partir dels records que tenen les persones que el van conèixer i que tenen obra seva. Els quadres d'Armand Cardona Torrandell estan força repartits en moltes cases vilanovines. L'Armand Cardona Torrandell era força generós en aquest aspecte i regalava dibuixos, teles, apunts sobre paper, roba o el primer suport que li caigués a les mans.

Això és doncs un tastet d’un projecte que en principi volia titular "El meu Cardona".



Joan Colell Xirau, Pere Tàpias 19.05.1946 - 22.04.2017 from Jordi Úbeda on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada