Rosa d'e-Vents personals i trasnferibles.

Rosa d'e-Vents personals i transferibles.

Bufades i Rebufades. Alenades, Vals de venda i Vendavals diversos. Tramuntanades, de paraula i d'altres ventades desventrades. Deponent, activarem vídeos. I de Gregal, agregarem mig jornal de mots, a cops de Mestral, per Llebeig que sigui. I ens vantarem d'inventar un collage de Xaloc per garbinejar paraules, si no se les endú Vent.



Així què? Véns?


dimecres, 7 de març del 2012

EspectaCular CirCularCirCularCirCular


EspectaCular-Cir-Cular from Jordi Úbeda on Vimeo.


Camino capficat cap a classe. Dono tombs a la idea de recuperar la rutina interrompuda, massa dies, per una puntual acumulació de feina que m’ha enrocat en un  cercle viciós d’absències. Una espiral de la qual necessito fugir  i trencar-ne la dinàmica. Aleshores els he vist pivotant sobre l’admiració dels espectadors i sobre el seu propi eix i centre de gravetat en giroscòpica perfecció. Eren els senyors dels anells executant acrobàcies reequilibrats entre centrífugues i centrípetes. Jo com que estic descompensat, en comptes de centrifugar-me cap a classe m’he centripetat cap al seu cercle d’atenció. Que voleu? Sóc de fàcil caure en la temptació, com sóc de fàcil col·locar. I què voleu que faci? Si sóc un xicot fàcil.

Són tres i són companyia de Circ. S’hi dediquen professionalment i accepten encàrrecs i comandes. Si algú està interessat a freqüentar els seus cercles, he aconseguit el seu contacte telefònic i na ha calgut fer gaires giragonses. Mai se sap, la vida dóna moltes voltes i en qualsevol moment pots necessitar que algú t’ofereixi l’anell que estaves esperant. 

Benny, un dels vértex d'aquesta trouppe triangular em diu que la seva ring roue es un invent relativament recent. La ring roue és la roda sobre la que giren i giren mentre un no pot parar de donar-hi tombs al mal d’ungles desproporcionat que sentiria si mai aconseguís posar les grapes en un d’aquests hula-hops gegants.  Per sort i com podeu veure, se’n surten millor ells que l’Euro. Què no? Agafeu una moneda d’euro i feu-la gitar com una baldufa. En principi la veureu girar, dreta, orgullosa i mostrant, en intermitència perfecta, ara la cara, ara la creu. Indefectiblement la conjunció de forces, la gravetat, el fregament, la resistència a l’aire i, a hores d’ara, segurament també l’acció del banc central Europeu i l’Angela Merkel acaben aconseguint que l’euro minori la velocitat i acabi perdent verticalitat i guanyant horitzontalitat fins aturar-se totalment. El meu nou cercle d’amistats, per sort, és més resistent que l’Euro i sap aixecar-se per continuar giravoltant. El que jo us digui, son una revolució.
 I a més a més, després de veure això a veure qui té nassos d’afirmar que el circ no rula?  
Per cert, he fet tard, però avui he tornar a agafar la roda de les classes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada