Rosa d'e-Vents personals i trasnferibles.

Rosa d'e-Vents personals i transferibles.

Bufades i Rebufades. Alenades, Vals de venda i Vendavals diversos. Tramuntanades, de paraula i d'altres ventades desventrades. Deponent, activarem vídeos. I de Gregal, agregarem mig jornal de mots, a cops de Mestral, per Llebeig que sigui. I ens vantarem d'inventar un collage de Xaloc per garbinejar paraules, si no se les endú Vent.



Així què? Véns?


dilluns, 16 d’abril del 2012

5.000 gràcies!


Veles e-Vents ha arribat avui, 16 d'abril a les 10.22h als 5.000 visitants.  Probablement sigui un fet irrellevant, però a mi m'ha fet especial il·lusió arribar a aquest nombre de visites ja que fa relativament poc que el bloc és operatiu. Ja sóc conscient que és una audiència tirant a pobrissona per a un bloc, però us ben asseguro que a mi em fa la mateixa il·lusió que al Jaume Roures li faria un  45% de share als seus programes

I com que també penso que el mèrit no és exclusivament meu si no de tots aquells que feu l'esforç de connectar-vos, mirar els vídeos, escoltar la música, llegir les entrades, fer algun comentari o retwitejar-me (gràcies especialment a tu, Mireia. Ja saps que també ets la meva heroïna) volia mostrar-vos el moment en que s'ha produït la visita 5.000 al bloc quan eren gairebé dos quarts d'11 del matí. Tot just en aquell moment estava prenent la foto del comptador a 4.999 i pensant que faria l’entrada quan superaríem la barrera del 5.000 i aleshores s'ha produït el canvi en el comptador (si em descuido em quedo sense la foto del 4.999).






A més a més, si totes les teles del món perden el cul per lluir audiències, la majoria de publicacions se sotmet a controls de difusió, i ho fan nomes per garantir el manteniment d’ingressos publicitaris he pensat que tampoc és tan estrany voler evidenciar que no estem sols a la xarxa, encara que ja ho sabem. I a sobre sense cap mena d’interès crematístic.  Serà que darrerament em dona per pensar que les coses que semblen evidents no ho són tant i que potser cal això, explicitar-les per no tenir la sensació de estar sols, aïllats o a la deriva. Així que vull donar-vos les gràcies. Exactament 5.000 gràcies.

Pel que fa al bloc només us puc dir que... continuarà.
I desitjar-vos que els bons vents us acompanyin... sempre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada